Madblogstoppen

onsdag den 15. maj 2013

Sund er fedt ketchup

"Din egen ketchup? Det er noget prekært noget at rode med, Lise" - Sagde min storebror til mig... Men han har heller ikke smagt den endnu!

Jeg sværger - den her er 100 % den bedste ketchup jeg har smagt! Heinz - GO HOME!


Ingredienser
1 stort løg (finthakket)
1 fed presset hvidløg
En stor bakke cherry tomater
To små dåser tomatpuré
1 banan
1 æble
1 spsk sukrin gold
1 spsk eddike
1 spsk olivenolie
To håndfulde frisk basilikum
1 tsk salt

1. Svits løg og hvidløg
2. Blend tomaterne med tomatpuré, olie, eddike, salt, sukrin gold og basilikum
3. Bring tomatblandingen nænsomt i kog sammen med løg og hvidløg.
4. Skær æble og banan ud i grove tern og tilsæt det tomatblandingen.
5. Lad det stå og simre i 45 min og rør rundt indimellem
6. Blend hele blandingen og sæt den i køleskabet
OBS! Kan holde sig i max 2 uger (Så få den burgermenu igang!)

Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar