Madblogstoppen

søndag den 17. marts 2013

Butterbean brownie

Brownie - uden raffineret sukker og mel... Og som samtidig får englene til at synge!



Ingredienser
1 dåse økologisk butterbeans
400 g udstenede dadler (sat i blød i kogende vand i 1/2 min)
5 spsk kokosmælk (cremen og ikke kokosvæsken)
1 dl friskbrygget øko kafe
2 dl øko kokosmel
En håndfuld øko kokosflager
1 dl øko kakaopulver
1 tsk vanillepulver
1 tsk kanel
1 tsk bagepulver
En håndfuld mandler
Skal fra 1/2 citron

Fremgangsmåde
1. Blend butterbeans med dadler, kokosmælk og friskbrygget kaffe.
2. Bland kokosmel, kokosflager, kakaopulver, vanillepulver, citronskal, kanel og bagepulver og bland det sammen med de våde ingredienser.
3. Hak mandlerne og drys dem henover kagen.
4. Bages i ovnen ved 160 grader i 20 minutter.

OBS!
Kagen skal være blød og "mushi".

Vidste du, at du kan følge mig på Instagram @livefralise og få daglig inspiration til, hvordan du booster din hverdagsmad - nemt og lækkert!

Sund er fedt er også på facebook: Sund er fedt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar